wij zijn 16 jaar werkzaam in de bouw renovatie onderhoud waardoor wij ons hebben ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Door onze brede werkervaring zijn wij voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis beschikbaar.

Wij realiseren voor u een complete zolderverbouwing (incl. isolatie, schilderwerk en het plaatsen van een dakraam of dakkapel), volledige installatie van een keuken of badkamer, een aanbouw, schilderswerkzaamheden en meer. Metselen en timmerwerkzaamheden elektra zijn één van ons specialiteiten maar ook voor onderhoud, reparatie en renovatie aan uw woning kunt u ons inschakelen.

Wij verzorg uw verbouwing van A tot Z, zo heeft u maar één aanspreekpunt. U mag van mij deskundig advies, een professionele werkwijze en garantie verwachten. Ik neem u graag mee naar leveranciers om ideeën op te doen. Als Klusser kunnen wij diverse leveranciers voor een scherpe prijs materiaal inkopen. We hebben veel vakkennis en we werken hard. Afspraken zijn bij ons afspraken. En het afleveren van een gedegen stuk vakwerk staat bij ons voorop.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 1 dag
Lid sinds Februari 2019

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep