Goedemiddag,
Mijn naam is Saffira Koops, 22 jaar en woonachtig in Apeldoorn. Ik ben volledig nederlands, maar qua talen kan ik Nederlands en Engels.


Het zelfstandige in huishoudelijke hulp sprak mij enorm aan! Ik ben ook opzoek naar een baan die aansluit bij mijn interesses en vaardigheden. Ik heb al ervaring in de schoonmaak en ook als huishoudelijke hulp, daarnaast heb ik een nichtje van 3 en een neefje van 1 waar ik ook vaak oppas! Dat vind ik ook ontzettend leuk om te doen!

Qua hobby's doe ik aan kickboks & vind het ook altijd fijn om met mijn hond te wandelen, dus een huis met huisdieren is voor mij ook geen enkel probleem!

Wat mij enorm aansprak in de vacature is toch ook wel dat er veel afwisseling bij komt kijken & er dus altijd iets verschillends te doen valt. Ik hou zelf ontzettend van hygiene en vind het ook super als ik daar bij iemand een steentje aan mag bijdragen!

Ik zoek daarnaast ook een baan voor langere tijd en niet voor 1/2 maandjes. Daarbij ben ik ook vrij flexibel in te plannen, en vrijwel per direct beschikbaar.

Mocht er meer informatie nodig zijn, licht ik dat graag toe in een persoonlijk gesprek!!

Met vriendelijke groet,

Saffira Koops

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 50%
Gemiddelde reactietijd 14 uur
Lid sinds Juli 2022

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep