Mijn naam is Paulino, aangenaam,

Ik ben van mening dat schoonmaak een van de belangrijkste factoren in onze leven vormt en een goed functioneren binnen onze samenleving waarborgt.

Ik kom zelf uit een familie die het woord 'schoon' zeer letterlijk neemt en dat is overgegaan tot mijn generatie. Ik heb bijna twee jaar bij een schoonmaak bedrijf gewerkt waar ik hele gebouwen onder mijn hoede had. Daarbij kun je denken aan school gebouwen, kantoren en dieren clinics. Je kunt je voorstellen er van alles schoon te maken is, vooral als kinderen er bezig zijn. geweest, en hier kom ik in beeld. Recentelijk ben ik dan ook voor mijzelf begonnen te werken.

Ik ben energiek en bezit een sterke motivatie. Een schone omgeving vind ik belangrijk, want daar wordt iedereen gelukkiger van. U bent het vast met me eens dat iedereen zich liever in een schone omgeving bevindt. En daar zorg ik graag voor.

Ik lever uitgebreide service; van interieurschoonmaak, opleveringsschoonmaak, was en strijk diensten, feest schoonmaak, auto interieurreiniging, ophaal en bezorgdiensten tot verbouwingsschoonmaak, portieken, trappenhuizen en galerijen. Heeft u nog andere verzoeken dan verneem ik deze ook graag van u.

Bij mij draait het om goede service. Ik ben altijd blij als ik aan het begin of eind van de dag een glimlach op uw gezicht kan toveren. Wanneer je mij deze eer verleent, zult u niet teleur gesteld worden.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 3 dagen
Lid sinds Juni 2020

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep