Hallo! Mijn naam is Ginger, ik ben een 21-jarige HBO studente op zoek naar wat werk voor naast mijn studie. Ik ben een creatief persoon en hou vooral van schilderen en lezen. Ik hou niet van stil zitten en ben dan ook graag in mijn vakantie bezig. Ik heb op het moment s'ochtends vakantiewerk als schoonmaakhulp maar zou daarnaast graag nog iets bijverdienen en ook als ik weer naar school ga in september.

Ik studeer Communicatie en Multimedia Design, dit is vooral werk aan de computer. Ik ben dan ook zeker geen vreemde als het hierom gaat en weet veel problemen met de computer dan ook goed op te lossen.

Daarnaast studeer ik dus zelf aan het HBO en heb ik de HAVO afgerond, ook heb ik 3 jaar aan het VWO gestudeerd. Ik begrijp dingen snel en kan ook goed uitleggen, bijles is dan ook zeker iets waar ik bij kan helpen! Ik heb een aantal vakken opgegeven maar ik zou ook zeker met andere vakken kunnen helpen als ik me daar eerst over kan inlezen.

Daarnaast vind ik het ook leuk om op kinderen te passen en ben ik niet vies van schoonmaakwerk. Ik heb al eens eerder oppaswerk gehad voor een jongentje van 4, dit was altijd erg leuk! Ook heb ik al wat ervaring met schoonmaakwerk omdat ik meerdere malen als schoonmaakhulp in een verzorgingstehuis heb gewerkt. Schoonmaken en oppasen zou ook eventueel in combinatie kunnen natuurlijk. Ik ben iniedergeval erg enthousiast om aan het werk te gaan, graag hoor ik van u!

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 50%
Gemiddelde reactietijd 1 maand
Lid sinds Juli 2018

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep