Ik zoek bijverdiensten in Eindhoven, rondom centrum en heb nog ruimte op donderdagochtend, om de 2 weken (combinatie met ander adresje) voor max. 2 uur (basis schoonmaak). Liever niet in een huishouden met (grote) hond(en). Ik rook niet en heb referenties.

Momenteel ben ik mantelzorger voor mijn bejaarde moeder, pas regelmatig op mijn kleinkinderen en werk ik als huishoudelijke hulp bij particulieren. In het verleden heb ik ook huishoudelijk werk gedaan bij particulieren.

Sinds de geboorte van mijn twee kinderen heb ik ontdekt dat het omgaan met vooral jonge kinderen me goed afgaat. Daardoor heb ik na mijn opleiding werkervaring opgedaan met peuters (baby’s). Ik heb 12 jaar als peuterspeelzaal leidster gewerkt.
Na jarenlang verzorgen van een gezin met daarnaast een studie, vrijwilligerswerk, gastouderschap en een part time baan als peuterleidster, heb ik ervaring gekregen in het draaiende houden van het huishouden.
Dat heeft ervoor gezorgd dat ik goed heb leren plannen en organiseren.

Ik ben van nature een rustig, geduldig en sensitief persoon die goed kan luisteren en kan aanvoelen/verplaatsen in wat de ander nodig heeft.
Verder ben ik zorgvuldig en ordelijk in me werk.
Zelf hou ik van een schoon en opgeruimd huis en wil graag ondersteuning bieden bij mensen thuis in hun huishouden wanneer zij er geen tijd voor hebben, of er niet zelf toe in staat zijn.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 15 uur
Lid sinds Januari 2017

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep