De afgelopen maanden zijn voor iedereen ontzettend ingrijpend geweest, zo ook voor mij. Maart jongstleden ben ik via Young Capital gestart als CDD-analist bij Rabobank Nederland. Door de corona-maatregelen is het werken nu volledig vanuit huis. Dit betekent dat er geen reistijd noodzakelijk is voor mijn werkzaamheden, waardoor ik behoorlijk wat tijd over heb. Ook na de corona-crisis gaat thuiswerken een groter deel uitmaken van het leven. Nu ik meer tijd over heb, merk ik dan ik mezelf ontzettend nuttig wil en kan maken door mensen te gaan helpen.

De wereld voor scholieren en studenten is door de corona-crisis compleet in de war gegooid. Om deze mensen te helpen, zou ik me graag beschikbaar willen stellen als bijles-instructeur. Ik wil degene zijn die voor deze mensen het verschil maakt. Op deze manier kunnen we samen naar het einddoel toewerken en de successen vieren.

Ik heb al enige ervaring in het geven van bijles. Bovendien heb ik een tijdje als vrijwilliger rondgelopen op de voetbalclub en trainingen verzorgd.

Ik begrijp dat er vooral op deze vacatures gereageerd wordt door studenten. Voor mij is de motivatie simpel: ik voel de morele drang om in deze lastige tijd de toekomstige generatie te helpen. Ook in het post-corona tijdperk gaat er veel veranderen voor scholieren en studenten. Om in deze periode de ondersteuning te bieden op het gebied van het vergaren van kennis, is iets wat me super tof lijkt.

Beschikbaarheid: ik kan heb 1 vrije (mid)dag in de week die ik compleet zou kunnen inrichting voor het geven van bijles. Mochten er mensen op zoek zijn naar bijles in de late middag/ avonden, sta ik daar zeker voor open. Dit geniet namelijk mijn voorkeur.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds Juni 2020

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep