Hoi allemaal! Leuk dat u op mijn profiel bent terecht gekomen.

Wie ik ben: Ik ben Ugur, 25 jaar oud, geboren in het noorden van het land en vooral opgegroeid in de randstad.

Qua werkervaring: Ik heb voornamelijk gewerkt in de horeca- en facilitaire dienstverleningen als manager maar ook als medewerker die ooit is begonnen als afwasser in een klein lokaal restaurant. Ik heb ruim ervaring om met alle soorten mensen en belangen te werken, ik ben zeer empatisch als zorgvuldig in mijn omgang met mensen waarin service altijd hoog in mijn vaandel zit. Daarnaast kan ik goed omgaan met kinderen als een echte kindervriend, ik ben handig met computers en grafische vormgeving, ben een prima chauffeur en kan verschillende dingen repareren of monteren. Een echte all-rounder.

Waarom hulpen: Ik heb mij hierop aangemeld omdat ik werkzoekend ben en in de tussentijd toch aan de slag wil gaan voor verschillende hulpvragers. Wellicht kan ik u ergens mee helpen of bij steunen of uw zorgen helemaal uit handen te nemen (natuurlijk altijd in overleg en door concrete afspraken te maken).

Welke regio's: ik ben beschikbaar in de randstad, zelf woon ik in de mooie stadje Gorinchem maar kan makkelijk mijzelf verplaatsen indien nodig.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds September 2018

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep