Mijn naam is Caya, ik ben 19 jaar oud. Ik ben op dit moment bezig met een opleiding waarbij ik word opgeleid tot docent voor zowel basis als middelbare school (als u hier verder onderzoek naar wilt doen, de opleiding heet TeacherCollege en wordt aangeboden op Hogeschool Windesheim). Voor deze opleiding heb ik mijn mbo 4, onderwijsassistent afgerond.
Door deze ervaringen kan ik uw kinderen begeleiden met bijles. Zowel kinderen van de basisschool als de middelbare school kan ik helpen. Voor leerlingen van de middelbare school is mijn kennis groot. Vele vakken zou ik bij kunnen helpen en in overleg is er van alles mogelijk, maar de vakken waarin ik mij ga specialiseren zijn Engels en geschiedenis.

Ook met oppassen heb ik veel ervaring, vanaf dat ik 15 jaar ben heb ik verschillende oppas adressen gehad en heb ik dit met veel plezier gedaan.

In mijn beschikbaarheid staat door de weeks alleen de avonden. Om de week ben ik op maandagen en vrijdagen ook overdag beschikbaar. Andere middaguren zijn in overleg te bespreken, in verband met mijn rooster.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds Februari 2020

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep