Ik ben Annica(24) en woon sinds 3 jaar in Nederland .Ik heb een grote passie voor de Nederlandse taal.Ik volg op dit moment een cursus 'Nederlans op niveau B2' aan het Taalinstituut in Doetinchem .Dankzij de vele vrijwillige hulp die ik hier in Nederland heb gekregen, begin ik binnenkort aan mijn examen.Zonder de vele vrijwilligers die me hielpen, zou ik niet zo snel zo ver zijn gekomen.Daarom wil ik anderen nu ook graag helpen!!
Duits is mijn moedertaal en omdat ik de verschillen met de Nederlandse taal heb bestudeerd denk ik dat ik anderen er heel goed mee kan helpen.Ik zou graag willen helpen met de Duitse grammatica / uitspraak en culturele kennis.
De bijlessen kunnen bij mij thuis plaatsvinden, (Ik woon samen met mijn partner en een kleine franse bulldog:-) maar ook bij de leerling thuis. Daarnaast zijn de bijlessen geschikt voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Kortom, ik ben graag met taal en onderwijs bezig en vind het leuk om anderen iets te leren, om samen doelen te stellen en daar echt voor te gaan!!
Dus heb je hulp nodig met het vak Duits dan help ik je graag

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds Februari 2020

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep