Over HomeCare24
Homecare24 is gespecialiseerd in het bieden van zorg aan huis. Wij werken samen met een team van internationale zorgverleners die u de beste 3 tot 24 uurs zorg verlenen.

Onze verzorgers zijn gekwalificeerd, professioneel en staan altijd voor u klaar. Het is onze missie om u de zorg te bieden die u nodig hebt om langer in het comfort van uw eigen huis te blijven wonen. Daarnaast kunnen onze zorgverleners mantelzorgers ondersteunen en aflossen. Homecare24 is gespecialiseerd in thuiszorg op maat. Wij zijn gespecialiseerd in terminale of palliative zorg, zorg bij chronische ziekte of dementie. Onze zorgverleners mogen u helpen bij het huishouden, kunnen u verplegen en zijn ook een goed gezelschap om gewoon wel eens een kopje koffie mee te drinken of een spelletje mee te spelen.

Homecare24 biedt u een exclusieve service, betaalbaar vanuit uw PGB. Daarnaast hebben wij ervaring met het aanvragen van een zorgindicatie en persoonsgebonden budget (PGB). Ons zorgconsulent kan u hier gratis in adviseren en bij begeleiden.

Bij een aanvraag voor het indiceren van zorg, kiest u voor Zorg in natura of voor een Persoonsgebonden Budget (PGB). Per zorgfunctie hebt u een keus of u gebruik wilt maken van het PGB, of juist niet. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om door verpleegkundigen zorg te laten uitvoeren door ons thuiszorginstelling, en een PGB aan te vragen voor 24 uurs inwonende zorg. Wilt u uw zorg in natura gedeeltelijk, of volledig omzetten naar een PGB (of juist andersom)? Ons zorgconsulenten van Homecare24 hebben hier ervaring mee en helpen u hier gratis bij.

Betaalbare particuliere thuiszorg 100% uit PGB
Homecare24 biedt een professioneel service 100% betaald* vanuit uw PGB. Onze zorg is gebaseerd op de tarieven en PGB-kwalificaties uit de Wet Langdurige Zorg. Uw Homecare24 zorgcunsulent kan vrijblijvend voor u de zorgkosten berekenen en een zorgadvies geven.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds November 2021

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep