Met groot enthousiasme vond ik deze geweldige website met meerdere oproepen voor schoonmaak én oppas binnen Utrecht.
Ik vertel graag waarom ik geschikt ben om misschien wel bij u schoon te mogen maken of op te passen:
Ik heb vele jaren ervaring als schoonmaker bij diverse plekken: Hotels, Carwash, Kantoren, huishoudens en Stacaravans onder andere. Ik vind niets mooier dan een nette en schone omgeving, creëren, georganiseerd en geordend.
Al op jonge leeftijd werd ik door mijn moeder betrokken bij het huishouden. Ik ben groot fan van Clean My Space, getting organised with Alexandra en doe veel professioneel onderzoek. Hierdoor weet ik precies hoe ik alles mooi schoon en opgeruimd netjes kan krijgen. Daarnaast vind ik het gewoon ontzettend leuk om te doen.
Ik zou het erg leuk vinden om uitgenodigd te worden en hopelijk als vaste schoonmaker in dienst te gaan. Daarnaast vind ik een klik en contact erg belangrijk. Ik ben enthousiast, sociaal, snel, flexibel en vertrouwen is gegarandeerd.
Hygiëne is voor mij erg belangrijk. Ik werk daarom altijd zeer gestructureerd zodat ik geen enkel plekje over kan slaan tijdens het schoonmaken. Ik laat me niet afschrikken door vieze klusjes en weet precies welke schoonmaakmiddelen het beste kunnen worden ingezet voor welke klus. Dit is vooral te danken aan mijn jarenlange ervaring als schoonmaakster.

Als oppas heb ik jaren ervaring, waaronder Kinderopvang en gehandicapte kinderen leren pony rijden.
Momenteel pas ik op 3 geweldige jongens van 3, 8 en 10 een paar x per maand. Ik heb dus ruimte voor andere oppaskindjes en hoor dan ook graag van u.

Ik hoop u verder te mogen leren kennen in een persoonlijk gesprek.

Warme groet,
Sammie

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 83%
Gemiddelde reactietijd 19 uur
Lid sinds Januari 2020

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep