Al ruim 15 jaar geef ik met veel plezier lessen op maat in elektrische gitaar, akoestische gitaar, basgitaar, muziektheorie/solfège en songwriting aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus!

Inmiddels heb ik honderden leerlingen geholpen, gecoacht en begeleid om de eerste stappen te zetten of beter te worden als gitaristen en muzikanten. Veel (oud-)leerlingen van mij hebben de stap genomen om eigen muziek uit te brengen, in bands te gaan spelen en/of met succes toelatingsexamen af te leggen voor een MBO of HBO muziekopleiding.

Als professioneel gitarist ben ik zelf regelmatig op het podium en in de studio te vinden. De kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan verwerk ik dan ook veel in mijn lessen.

De lessen worden gegeven in mijn volledig uitgeruste lesruimte in Voorburg-Noord of online via Google Meet, Skype of Teams.

Geen oude, saaie, vergeelde lesboeken of losse papiertjes, maar persoonlijke begeleiding en moderne methodes. Daar sta ik voor! Nieuwe leerlingen krijgen bovendien een eigen account op de nieuwste versie van online leeromgeving Musicdott., 50% korting op de nieuwste versie van notatie-/oefensoftware Guitar Pro, voorspeelmomenten en nog veel meer!

Wil je een vrijblijvende proefles boeken of eerst even kennismaken? Neem dan contact op!

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds Maart 2023

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep