Ik ben Wendy (32) en heb een grote passie voor de Nederlandse taal.
Naast het behalen van mijn masterdiploma Nederlandse taal en cultuur: educatie en communicatie aan de Universiteit Utrecht (2013) ben ik ook in het bezit van een officieel erkende eerstegraads lesbevoegdheid. Na anderhalf jaar werkzaam te zijn geweest als docente Nederlands op verschillende middelbare scholen geef ik sinds 2011 vooral individuele bijlescoaching aan scholieren en niet-scholieren die moeite hebben met Nederlands. Sinds juli 2018 doe ik dit volledig zelfstandig onder de bedrijfsnaam ‘Bijles in Nederlands’.

Naast taal ondersteun ik (basisschool)leerlingen ook met rekenen, studievaardigheden en geef ik eindexamentraining. Al mijn leerlingen die startten met een onvoldoende hebben hun cijfers na de bijlessen om weten te zetten in een voldoende.

De bijlessen kunnen op school plaatsvinden, maar ook bij de leerling thuis.* Ook behoren online lessen tot de mogelijkheid. Daarnaast zijn de bijlessen geschikt voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Kortom, ik ben graag met taal en onderwijs bezig en vind het leuk om anderen iets te leren, om samen doelen te stellen en daar echt voor te gaan. Dus heb je hulp nodig bij het vak Nederlands, bij rekenen of bij leren in het algemeen, dan help ik je hier graag bij!

* Door corona worden er voorlopig geen lessen aan huis gegeven, maar wel op locatie of online.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 1 dag
Lid sinds Februari 2019

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep