Ik ben Oscar en mijn eerste echte bouwklus was volgens mijn vader de hobby schuur die ik bouwde toen ik 14 jaar was, ja het werken met mijn handen en daarbij goed je hersens gebruiken was altijd al mijn ding.
Bouwen, verbouwen en klussen in en aan woningen is zowel hobby als werk in de eigen onderneming geweest.
Mijn kracht zit hem in de goede omgang met mensen, inlevingsvermogen, netjes werken, goede afspraken maken en vooral nakomen.
Kennis op het gebied van electra, gas/water, timmer, schilder en keuken/badkamerwerk.
Maar het kleinere werk zoals; schilderijen, planken, verlichting, spiegels, wandkasten en natuurlijk de Ikea kasten doe ik met plezier.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Gemiddelde:
  • Beoordeling op 27-10-2018 door hulpvrager Boyette
    • Oscar is een echte vakman, die met je meedenkt, dingen voor je opzoekt en een uitgebreide ervaring heeft. Hij werkt super netjes en is betrouwbaar, en gaat voor kwaliteit. Hij heeft bij mij een pracht van een houtwerken trellis op maat gemaakt en geschilderd, en heeft meteen nog wat terrasmeubels gebeitst en wat gekit. Wat ik leuk vond, is dat hij zelf ook duidelijk plezier had in iets moois maken. Ik ga hem zeker nog eens vragen bij een volgende klus.
  • Beoordeling op 01-05-2018 door hulpvrager Haakman
    • Oscar is een prettige hulp. Hij is zeer vaardig, werkt netjes en heeft plezier in zijn werk. Hij heeft verschillende klussen gedaan van vloertegels vervangen tot een plank ophangen. En een mooi houten afdruiprek voor me gemaakt: een echt kunstwerkje. Kortom: een handige aanrader.

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 2 uur
Lid sinds Maart 2018

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep