Hoi!

Wat leuk dat je me hier op hulpen.nl hebt gevonden. :)

Ik beschrijf mezelf als jong, vernieuwend en individueel. Ik doe namelijk aan (t)huiswerkhulp! Dit is huiskamerbijles en -begeleiding: een persoonlijke en huiselijke plek om een groene cijferlijst te creëren.

Ik bied bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentraining voor de basisschool, de middelbare school en het MBO. Bij jou of bij mij thuis, in een huiselijke omgeving, gaan we bezig om het leren weer een beetje op de rit te krijgen en de cijfers omhoog te brengen! Want echt, dat kan. Ik kan helpen met leren leren, met plannen, met huiswerk maken, of gewoon met het geven van extra uitleg. Zo vaak jij wilt en wanneer je wilt!

Vraag je je nog meer af? Even iets korts over mijzelf!
Ik ben Mariëlle, bijna 22 jaar, klaar met tweetalig VWO (2018) en tweedejaars student aan de Universiteit van Amsterdam. Ik studeer Psychobiologie, een studie betreft het meest complexe orgaan van het menselijk lichaam: het brein. Op de middelbare school vond ik het altijd een uitdaging hoe ik het beste hoge cijfers kon halen. Soms vond ik dat moeilijk. Ik had veel moeite met het bijhouden van de leerstof en het was eigenlijk wat té uitdagend. Echter heb ik hierdoor écht leren leren. En niet alleen dat, maar ook samenvatten en plannen helpen mij tot op de dag van vandaag in mijn studietraject.

Op de middelbare school deed ik bilingual education, tweetalig onderwijs, en haalde daarmee mijn International Baccalaureate in English Language and Literature. Daarnaast heb ik mijn AS-level en A-level in Global Perspectives and Research gehaald nadat ik mijn verslag schreef over euthanasie en mijn eindverslag schreef over het gebruik van antidepressiva in de behandeling van depressies. Ik heb geleerd kritisch te denken, goed te leren en mijn kennis toe te kunnen passen. Dat wil ik delen! Inmiddels geef ik al lang bijles aan verschillende leerlingen van verschillende niveaus en leeftijden. Ik haal er energie uit om mensen te helpen naar het volgende doel.

DIRECT REAGEREN

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Beschikbaarheid

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen ontvangen.

Activiteiten

Lid sinds Januari 2020

Op de kaart

Klacht melden over deze oproep