Oppas/gezinshulp gezocht

ivm langdurige ziekte zoeken wij een vaste oppas/gezinshulp voor ons gezin met 2 kinderen (3 en 6 jaar). We wonen op zeeburgereiland (amsterdam oost, dicht bij ijburg)

Taken:
Je helpt één van de ouders tijdens piekmomenten in de dag. Het gaat om 2 avonden per week (ongeveer 16:30-21u), 2 ochtenden (7:30-9u) en eventueel een 6-tal uur in het weekend.
Taken zijn: helpen bij het halen en brengen van de kinderen, koken, afwassen en opruimen, aan- en uitkleden, verzorging en op bed leggen. Zorgen voor rust, gezelligheid en liefdevolle aandacht voor de kinderen. Doorgaans samen met de moeder maar op termijn soms ook alleen (in overleg).

Wie zoeken we?
We zoeken een warme, empathische persoon die rust kan uitstralen, van kinderen houdt en zich kan vinden in een democratische opvoedmethode. Iemand die werk ziet en oppakt. Graag enige ervaring met kinderen en het gezinsleven. Beschikbaar op de opgegeven tijden, voor minstens twee maanden en langer indien nodig.

Ivm de corona-pandemie is het belangrijk dat deze persoon enigszins voorzichtig is (dus niet extreem veel contacten heeft). We willen graag duidelijk met je kunnen communiceren over vaccinatie, eventuele corona-klachten en risico-contacten. Wij doen dit uiteraard ook naar jou toe.

Vergoeding: te bespreken, op termijn misschien betaald via PGB.

Vriendelijke groet,
Katrien

Specificaties

Klik op een icoon voor specificaties

Wil jij hier helpen? Neem contact op

Meld je gratis aan als hulp om op deze hulpvrager in Amsterdam te reageren.

Aanmelden en reageren

Activiteiten

Lid sinds Augustus 2021

Ik zoek hulp op

Ochtend Middag Avond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
  • Hulp gevraagd
  • Geen hulp gevraagd

Op de kaart

Locatie

Woonplaats Vacatures Amsterdam (1095)
Provincie Noord-Holland