Veelgestelde vragen van hulpen

Hoe vind ik werk via Hulpen.nl?

Wil je werk vinden als hulp, bijvoorbeeld als werkster, klusjesman of computerhulp? In de tips voor hulpen zie je hoe je eenvoudig en snel in jouw omgeving werk vindt via Hulpen.nl.

Waar kan ik mij inschrijven als hulp?

Je kan je hier gratis inschrijven als hulp.

Hoe kan ik reageren op oproepen?

Wanneer je interesse hebt in één van de oproepen, klik dan op 'Wil jij hier helpen? Neem contact op'. Degene die hulp nodig heeft krijgt dan direct jouw bericht binnen via onze website en kan jouw bericht vervolgens beantwoorden.

Wat ga ik verdienen en hoe word ik uitbetaald?

Alle afspraken die met jouw uurloon en wijze van uitbetalen te maken hebben maak je in overleg met de hulpvragers. Je gaat dus geen overeenkomst aan met Hulpen.nl, maar met de hulpvragers zelf. Hulpen.nl blijft dus helemaal buiten deze afspraken. Mocht je vragen hebben over hoe je jouw inkomsten het beste kan opgeven, adviseren wij je om de Belastingdienst te contacteren. Zij weten precies hoe je alle regels omtrent verdiensten netjes op kan volgen.

De meeste inkomsten zullen vallen onder de regeling dienstverlening aan huis.

Hoe zorg ik dat ik meer reacties krijg?

De eerste stap is een duidelijke en volledig ingevulde oproep. Heb je hier hulp bij nodig, ga dan naar de tips voor hulpen pagina.

Verder gebeurt het soms dat hulpvragers niet reageren op jouw berichten. Hulpen.nl zet zich actief in om dit tegen te gaan, maar uiteindelijk zijn de hulpvragers zelf verantwoordelijk voor het beantwoorden van hun berichten.

Hoe kan ik de emailservice uitschakelen?

Heb je geen interesse meer in onze e-mails met nieuw aangemelde hulpvragers in jouw woonplaats? Schrijf je dan uit voor deze e-mails op jouw overzichtspagina. Vergeet niet om eerst in te loggen.

Ik zoek geen werk meer. Hoe schrijf ik mij weer uit?

Om je oproep te deactiveren ga je naar jouw oproep pagina. Hier kan je klikken op 'Oproep deactiveren'. Zorg er wel voor dat je eerst bent ingelogd.

Om je account te verwijderen ga je naar de instellingen pagina. Hier kan je onderaan klikken op 'Verwijder mijn account'. Zorg er ook hier wel voor dat je eerst bent ingelogd.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer

Met behulp van de wachtwoord opvragen pagina kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Ik wil mij aanmelden als hulp, maar mijn soort hulp staat er niet bij

Op dit moment hebben wij gekozen om een specifieke selectie van hulp aan te bieden op onze website. Wellicht zullen wij in de toekomst meer categorieën toevoegen aan deze selectie.

Wat zijn de kosten voor Hulpen.nl?

Wanneer je werk zoekt als hulp, is het gebruik van Hulpen.nl helemaal gratis. Meld je nu gratis aan!